Nejat Ergin ile Hülya Ağansoy'da adliyede

Nuri Ergin'in ağabeyi Nejat Ergin ile Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy'un da aralarında bulunduğu 17 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılar gözaltı sürelerinin tamamlanmasının ardından İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Gasp, haraç alma, tahsilat, adam yaralama iddiasıyla gözaltına alınan zanlıların adliyede bulunan Adli Tabiplik'te sağlık kontrolünden geçirileceği öğrenildi. 

İstanbul'da, bir suç örgütü liderine yönelik suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Zeynel, Sedat ve Nejat Ergin kardeşler ile Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy adliyeye sevk edildi.
Kamuoyunda 'Karagümrük Çetesi' olarak bilinen çetenin lideri olduğu iddia edilen "Nuriş" lakaplı Nuri Ergin'in kardeşi Zeynel Ergin, çıkar amaçlı suç örgütü kurduğu gerekçesiyle kardeşi Sedat ve ağabeyi Nejat Ergin'in de aralarında bulunduğu 4'ü kadın 17 kişiyle birlikte gözaltına alınmıştı.
Çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları öne sürülen ve çete lideri olduğu iddia edilen Zeynel Ergin'in de aralarında bulunduğu 17 kişinin yanı sıra yürütülen soruşturma kapsamında dün gece geç saatlerde Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy da gözaltına alındı. Zanlıların başka bir suç örgütünün liderine yönelik suikast yapmak istedikleri öne sürüldü.
Emniyette sorguları tamamlanan Zeynel, Sedat ve Nejat Ergin kardeşler ile Hülya Ağansoy'un da aralarında bulunduğu 2'si kadın 16 kişi, sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

Yorumlar